Camping

Vi har ca 300 platser för husvagn, husbil eller tält, de flesta med el. Vi erbjuder dygn, månad och säsongsuppställning.

Gräsytorna är relativt stora och plana och på de flesta platser får även de stora ekipagen plats. Vi har inga markerade tomter vilket betyder att gästen kan ställa sig lite mer som man önskar. Under högsäsong erbjuder vi lotshjälp för att förenkla er uppställning och därmed få en bra start på er semester.

Inom området finns 4 st servicebyggnader. Under lågsäsong är endast 1 eller 2 byggnader öppna.

Incheckning kan ske tidigast kl 15 (juli kl 12).

Ny dygnsvgift tas ut från kl 15.00 med undantag för juli månad då ny avgift tas ut från kl 12.00.

Åldersgräns 25 år gäller för camping.

Nyhet för i år är att platser kan förbokas. Vid avbokning senare än en vecka innan ankomst faktureras en avgift på 200 kr. Besökare till gäster under Midsommar och Roslagsloppets helger skall checka in i receptionen och erlägga avgift, 50 kr/person/natt. Detta gäller gäster över 15 år. Extrabil eller bilburna besökare skall betala 80 kr/dygn, midsommar torsdag-söndag 160 kr/dygn.

För information eller vid andra förfrågningar vänligen ring 0173-331 90, för bokning vänligen mejla oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Hjärtstartare finns i receptionen. Kontakta platsledningen på 070-665 90 46 och larma 112

 

DET HÄNDER PÅ GRÄSÖBADEN!

 

 

Äntligen är säsongen här!

 
Nu är dagarna räknade till vi öppnar portarna för säsongen. Planen var ju som tidigare sagt att öppna tisdagen den 29:e april men som läget är nu vad gäller marken och färdigställande av servicehus mm så ser jag att vi kan öppna för er som önskar redan på söndag 27:e mot en extra avgift på 170 kr/dygn. Jag finns på plats under söndagen från 10. Ni som väljer att komma måndag eller efterföljande dagar gäller samma tid.
Soppa och välkomstmöte på Valborgsmässoafton kl 13. Det blir tyvärr ingen brasa i år då vi valt att flisa allt ris istället.

Vi har skrivit kontrakt med en ny krögare till Restaurangen. Det glädjer mig och vi ser fram emot ett gott och långt samarbete med honom och hans medarbetare. Hassan som han heter får presentera sig närmare på vårt välkomstmöte i april men jag kan skvallra om att han har lång rutin och erfarenhet av branschen.

Som det låter nu kommer han att servera lunch, ala carté, pizza, kebab och smaskiga sallader.

Campingmat helt enkelt...

Det kommer att erbjudas trubadurer och annat kul, på tv kommer att visas sportevenemang sen blir det temakvällar med pizza, räkfrossa och grillkvällar. Vi hälsar honom varmt välkommen och säger Lycka till Hassan och hans gäng.

Vi ses snart!
Soliga vårhälsningar önskar KattisCool

 

 

 

HITTA HIT!